2916 1921
[email protected]
 
 
 
 
    

Tilbage

Fundraising fitness – nyt netværk

2024-03-22 10:35:50

Fundraiser din forening til aktiviteter og projekter – eller skal I i gang med at søge penge? Så er det måske noget for dig at være med i et nyt fundraising fitness netværk?

Det kan være svært at få overblik over, hvilke fonde og puljer man kan søge midler ved. Og det kan være godt at få sparring og feedback på de fondsansøgninger, man arbejder på. Vi vil derfor gerne starte et nyt netværk op om fundraising for alle interesserede.

Ideen med netværket er, at vi mødes ca. en gang om måneden. Der vil både være oplæg om relevante emner indenfor fundraising, og der vil være god tid til at sparre med hinanden. Når vi mødes vil der være øvelser, der sætter skub i vores evner til at fundraise, samtidig med at vi får noget for hånden.

Hvis du er interesseret i at deltage i netværket, så ring eller skriv til Mette Sørensen på [email protected] eller mobil 29 16 19 21.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:

*
* Påkrævet
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, opsamle statistik og forbedre brugeroplevelsen - Klik for at acceptere og fortsætte! - Læs mere Accepter